Ingyenes szállítás 20.000Ft felett!

Webshop

Chakralife

Ez a bizonyos komfortzóna elhagyás… Szándékosan kitenni magadat nap, mint nap, olyan dolgoknak, helyzeteknek, amikben még sohasem voltál, amiket nem ismersz, a komfortos, biztonságodból való kilépés.
Ezek által a komfortzóna elhagyások által, ha akarod, ha nem, megismered önmagad, olyan mélységeidben, ahogy eddig nem, ez a pozitív hozadék egy része, valamint olyan rugalmasságot, elfogadást, és hitet hoz az életedbe, amire máshogy igen nehezen tennél szert.
Minden ilyen nappal több leszel, csak ajánlani tudom! 🙂
Kalandos hetet!

Ne ítélj! Ne ítélkezz! Minden ember saját értkrendje szerint él, és e szerint hozza meg döntéseit is. Mások élete felett, nem hozhatsz döntéseket, és a Te életedet, döntéseidet se bízd rá másokra. Nem dönthetsz és nem bírálhatsz, az egyetlen hely ahol ezt megteheted a saját életed, a saját döntéseid. Mindenki más döntését csak tudomásul veheted, és ha téged is érint, eldöntheted, hogy részese kívánsz e lenni vagy sem. Bárhogy is legyen, az egyetlen dolog, ami felett ítélhetsz, az az, hogy neked ez megfelel e, kéred vagy nem, a többi nem a Te dolgod, rajtad kívül áll.