Buza Edit

Okleveles Coach és Családálítás vezető
Meditációs tanító
Théta Healing, Access Bars, Points of You, Reiki facilitátor
Akasha krónika olvasó mester

Csoportos és egyéni meditációs tanfolyamok a tudatosság útján járóknak. Ha többet szeretnél tudni a meditációról, kattints a gombra.

Honnan indultam én?

A pályafutásom szépítő és szervező szakmákkal kezdődött, népművelőként (művelődésszervezőként) végeztem, majd kirakatrendező, dekoratőr, szertartásrendező, virágkötő, lakberendező, designer, bútortervező lettem. Mindig azt éreztem, hogy ezen szakmák által, ki tudom fejezni önmagam és a klienseim is elgedettek voltak.
Önfejlesztési, önismereti út is volt ez, mely terelgetett, nyitogatott. Sokszor kezdtem újra, előről, szakmát váltottam, és néha visszatettek a rajtvonalra, de ma már tudom, hogy ezek életem sorsfordító állomásai voltak. Tereltek, és hol hagytam, áramoltam, hol ellenálltam és mentem a kisebb rossz felé.
Ezen évek alatt több önismereti módszerrel, eszközzel megismerkedtem, elsőként agykontroll tanfolyamot végeztem, pszichológiát, kineziológiát hallgattam, Hatha jóga oktató tanfolyamra jártam, Deeksha adóvá váltam, meditációs csoportvezető képzésen vettem részt, megkaptam a Tradicionális Reiki I., II. szintű behangolást, Théta healing konzulens és Access Bars facilitátor lettem, Akasha krónika olvasó mesterré váltam, Integrál Szemléletű Családállítás vezető lettem, Dr. Agócs Gabriella és Farkas Zita szárnyai alatt, ami életem meghatározó képzése volt. A hosszú évek folyamán egyre nyilvánvalóbbá vált a tapasztalat, hogy többek már kifejezetten önmagam miatt választanak engem lakásuk, házuk, esküvőjük tervezéséhez, azért, mert a terveken és a megrendelőkön túl, látom a házban, a lakásban, az esküvőn a nőt, a férfit, a gyermeket, a családot és a rendszerüket… látom a térben, a mezőben az ember történetét, az embert, testestül, lelkestül.
Mindig is ezen az úton haladtam, de pár éve már járom is az igazi utam.
A Coaching módszerével indultam, melyet a tanfolyami szintek után a Debreceni Egyetemen berkein belül is elvégeztem, és okleveles coachként alkalmazok. Szerettem volna, megalapozott tudással segítséget adni, az intuíciókon, tapasztalatokon túl. Okleveles Life Coach, Női Életvezetési Coach ás Integrál szemléletű Családállítóként megtaláltam a valódi hivatásomat, életfeladatomat, így 2017 óta, immáron 5 éve segítek Coachként, Bert Hellinger féle Családállítás vezetőként, meditációs oktatóként, tanítóként.
Ha a fent említett bármely módszerrel segíthetek, látogass el weboldalamra!

 

És miért éppen ChakraLife?

A meditáció nagyon régóta az életem része. A ChakraLife, mint márka felépítése, nagyon egyszerű motivációval indult, saját részre szerettem volna, akkoriban lakberendezőként, egy igazán kényelmes, ugyanakkor izgalmas és innovatív, a mindennapi életünkhöz passzoló meditációs párnát, amit jógázáshoz is használhatok, nyúzhatom és mégis szép marad.
A kapható termékek közül egyet sem találtam, ami minden elvárásomnak eleget tett volna, ami megszólított volna, ami haza akart volna velem jönni.
Nem találtam olyat, ami mind küllemében, mind minőségében és funkcionalitásában megfelelt volna. Olyan meditációs párnára vágytam, amin akár otthon, akár egy-egy elvonulásra magammal víve tudok meditálni, ami kényelmes, amin nem zsibbad a lábam, már az első öt percben, és még illik is a lakásunk berendezéséhez. Nem kell eltenni, amikor nem használom, mert jól néz ki és akár máskor is használhatjuk.
Így készült el, az első ChakraLife párna, minőségi alapanyagokból, funkcionálisan tökéletesítve és Magyarországon egyedülálló minőségben, ami ráadásul szép is, így minden szempontból megfelelt. Mint a spiritualitás útját járó lakberendező a csakrákat, a csakrák színeit, és a színterápiát már akkor régóta tanulmányoztam, így nem is volt számomra kérdés, hogy ezen plusz hozzáadásával készítem el az első ChakraLife kollekciót.
A ChakraLife márka a csakráid egészséges és kiegyensúlyozott műkődését hivatott támogatni a színterápia segítségével.
A ChakraLife párnákból azóta több ezer darab meditációs párna és jógapárna találta meg gazdáját és évek óta hű társai tulajdonosuknak meditáció és jóga gyakorlásakor.

Miért válassz ChakraLife párnát?

A ChakraLife vezető brand-é vált, vezető márkává nőtt az évek alatt nektek köszönhetően!
…mert használjátok, szeretitek, megbízható társra leltetek párnáinkban akár meditációról, relaxációról, vagy jógáról legyen szó, de a tv elé kuporodáshoz is előszeretettel használjátok 🙂 Köszönjük nektek!

A ChakraLife párnák fogalommá váltak és megkerülhetetlenek, a meditációs párnák és jóga párnák piacán. Az elmúlt közel egy évtized alatt, köszönhetően a megbízható minőségnek, és annak, hogy a legfontosabb számunkra az, hogy kényelmes, megbízható, egyedi és szép párnákat készítsünk Nektek, folyamatosan fejlesztettünk és fejlesztünk…, színek, méretek, formák, energetika, ásványok, illatok… újabb és újabb anyagokból választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, hiszen nekünk a legfontosabb, hogy előtérbe helyezzük a Te vásárlói igényeidet, kéréseidet, kívánságodat!
Így rengeteg egyéni kívánságot is teljesítettünk az elmúlt évek alatt, és a jövőben is számíthatsz ránk!

A ChakraLife párnák eredetileg 7 színben és 1 méretben készültek, ezzel indítottuk útjára a ChakraLife párnákat. Egyféle párnaként indult, és mostanra Branddé nőtte ki magát, sok-sok színben, formában és méretben elérhetőek már, hogy megtaláld Te is, a számodra legmegfelelőbbet.
A ChakraLife márkanév maradt, de párnáink, mivel anyagukban és hitvallásban különbözőek, így most már külön-külön életre keltek, így képviselve mindegyikük a saját maga vonalát.

Párnacsaládjaink, melyek egy-egy Istenségről kapták nevüket:

Brahma – A Brahma párnacsalád, Brahma istenségről kapta nevét. Brahma a világegyetem első teremtménye, s nálunk is a ChakraLife párnák közt ők voltak az elsők. Brahma a legnagyobb teremtőerővel bíró istenség, minden létforma megteremtője az univerzumban.

Ganesha – Ganesha, minden akadály elhárítója. A párnacsaládok közül a Ganesha párnacsalád volt a második. A Ganesha párnáink exclusive bútorszövet huzatból készülnek, pihe-puhák és minden párna Ganesha mantrájával erősített: Om Gan Ganapataje Nama, azaz Tisztelettel és hálával kérem, hogy hárítsa el, az akadályokat és nehézségeket az életemből. Áldást és védelmet kérek tőle.

Visnu – Az isteni hármasság egyik alakja, a legfőbb Isten. A Visnu háromszög formájú meditációs párnák a hármasság szimbólumaként, az egyensúly, a balansz elérésére való törekvésként kapták a Visnu nevet. Visnu a világ egyensúlyának fenntartására és a jó győzelme érdekében többször testet öltött, ezúttal a párnákban 🙂