A teremtések napja a mai. Hittel támogatva, önthetjük most formába, és hozhatjuk le a szellemi térből a földi életbe teremtéseinket. Elindul minden, lassan ébredezik a természet is, hiszen a mai nap, a csillágaszáti tavasz első napja is a védikus asztrológiában. Vasant Panchami, Tavasz ünnep vagy Sárga ünnep. Ezen a napon Indiában sárga ruhát öltenek az emberek, sárga virágokkal kedveskednek Szaraszvatinak a tudás Istenőjének (a mai napon van Szaraszvati születésnapja is), és sárga színű ételeket esznek.
A sárga szín, amellyel vissza is kanyarodtunk a teremtő erődhöz, mert a citromsárga színnel megjelenik az “ÉN”, a lehető legtisztább, legharmónikusabb szinten. Itt is érdemes elidőzni, és a napfonatcsakrádat harmonizálni, ami életed folyásában nagy, átalakító szintű felismeréseket és változásokat hoz. Áldás az utadon! Csodás teremtéseket!

Ne ítélj! Ne ítélkezz! Minden ember saját értkrendje szerint él, és e szerint hozza meg döntéseit is. Mások élete felett, nem hozhatsz döntéseket, és a Te életedet, döntéseidet se bízd rá másokra. Nem dönthetsz és nem bírálhatsz, az egyetlen hely ahol ezt megteheted a saját életed, a saját döntéseid. Mindenki más döntését csak tudomásul veheted, és ha téged is érint, eldöntheted, hogy részese kívánsz e lenni vagy sem. Bárhogy is legyen, az egyetlen dolog, ami felett ítélhetsz, az az, hogy neked ez megfelel e, kéred vagy nem, a többi nem a Te dolgod, rajtad kívül áll.