Két magocska ült a földben tavasszal egymás mellett. Az egyik mag alig várta, hogy elkezdjen fejlődni, csírázni, minden vágya az volt, hogy kidugja a földből a fejét és virágba boruljon. 🌸
A másik magocska félt, és aggódott, hogy mi lesz ha… növekedésnek indul, és virágba borul. Arra gondolt, hogy megeszik a csigák, rámásznak majd a bogarak, és végül jön valaki, aki a virágát is leszakítja. Így nem fejlődött, csak lapított, csendben a földben, és azt mondta, csak akkor növekszik, ha biztos lesz benne, hogy nem történik semmi baj. Várt, várt… aztán egyszer, az ágyásra szállt egy madár 🐦megturta a földet, és bekapta a magocskát.
Ezidő alatt a másik magocska illatos, és szemet gyönyörködtető virággá lett.🌸

Tudom, milyen érzés és hogyan éljem a mindennapjaimat félelem nélkül, tudom hogyan éljek aggódás nélkül, tudom hogyan éljem az életem szorongás nélkül. Tudom milyen a fejlődés a teremtő legmagasabb nézőpontjából. Tudom, hogy a fejlődés engem szolgál. Tudom, hogy a fejlődni biztonságos. Tudom, hogy milyen érzés az, ha a világgal tökéletes harmóniában és egyensúlyban fejlődöm. Tudom, hogy a változás biztonságos.