Ingyenes szállítás 20.000Ft felett!

Webshop

Chakralife

Összegyűjtöttem neked néhány információt arról, hogy mire figyelj, hogy tudod kiválasztani a számodra legtökéletesebb meditációs párnát.

Milyen jógapárnát, vagy meditációs párnát válassz?

A számodra legtökéletesebb párnát, úgy tudod kiválasztani, ha számításba veszed a következőket:
1. Mennyire része a jóga és a meditáció a napi rutinodnak?
2. Melyik jógairányzat az, amelyiket leginkább gyakorlod?
3. Milyen a testalkatod?
4. Mennyi időt töltesz egyhuzamban jógával és/vagy meditációval?

 

A kerek meditációs és jógapárnák

 

A kerek párnák formájuknak köszönhetően biztosítják a relaxáció, meditáció alatti kényelmet és tartást testednek. Segítségükkel nem feszül a hátad, a lábad, a térdek is fájdalom nélkül pihenhetnek.

A félhold alakú jógapárnák típusban, hasonló vonalat képviselnek, mint a kerek párnák. A félhold párnákat gyakorlott meditálóknak, jógázóknak ajánljuk, akik napi szinten gyakorolnak. A félhold párna, egyenes, “lecsapott” részénél, lótusz ülésben a lábak kényelmesen elférnek, ugyanakkor a gyakorlott, rugalmasabb ízületekkel rendelkezőknek nyújt ideális segítséget.

A hengerpárnák és jóga bolsterek

A hengerpárnák, jóga bolsterek a jóga gyakorlásában, az ászanák kivitelezésében nyújthatnak aktívabb segítséget. Mind soványabb, mind testesebb testalkattal ideális társad lesz otthoni, vagy jóga termi órák során. A jóga hengerpárna formájából adódóan multifunkcionális. Az ászanák gyakorlás során a vállak, vállövek lazítását, nyújtását segíti, ugyanígy a csípő és a deréktáji résznél is.
A test és a törzs alá helyezve relaxáció során feszültségoldó és lazító hatással bír. Kezdő jógázóknak, kismama jógához kifejezetten ajánljuk. A Yin jóga elhagyhatatlan kiegészítő eszköze.
Kismamáknak kellő alátámasztást biztosít a gyakorlatok során, a második és harmadik trimeszterben a has vagy azon területek alátámasztására, ahol éppen ezt az adott ászana megkívánja.

A hengerpárnák ülő meditációhoz, vagy fekvő relaxációhoz is tökéletes, támaszt és megtart, pont ott, és pont úgy, ahogy arra szükséged van.
A relaxáció alatti savászanát próbáld ki úgy, hogy a térdeid alá hengerpárnát vagy jóga bolstert teszel, így leveszed a súlyt a derékrészről, nem feszül vissza derekad, és lábaidat is lazábban tartodv általa.

A félhold párnák

A félhold alakú jógapárnák típusban, hasonló vonalat képviselnek, mint a kerek párnák. A félhold párnákat gyakorlott meditálóknak, jógázóknak ajánljuk, akik napi szinten gyakorolnak. A félhold párna, egyenes, “lecsapott” részénél, lótusz ülésben a lábak kényelmesen elférnek, ugyanakkor a gyakorlott, rugalmasabb izületekkel rendelkezőknek nyújt ideális segítséget.

A jógapárnák kezelése

Minden párnát maximálisan megtömünk, pontosan azért, hogy mikor használod, Te dönthesd el, hogy milyen mennyiségű töltettel nyújt számodra teljes kényelmet. Ezért minden párna két huzatban van, egy vékonyabb belső cipzáros pamut huzatban, és egy vastagabb, prémium minőségű, strapabíró cipzáros bútorszövet huzatban. Mindkét huzat cipzárral készül, így könnyedén kiveheted, vagy visszatöltheted a párnád töltetét, párnádat saját igényeidre szabhatod. A jógapárnák külső és belső huzata is, pelyva nélkül 30 fokban mosható. A pelyvát érdemes időnként mélyhűtőbe tenni, természetes anyag lévén, ezzel megvédhetjük.