Még nem választottál párnát.

Ha valamelyiket lecserélnéd, kattints rá!

Válassz 6 párnát!

Kattints a hozzáadáshoz.

    • Ft
    • 1490 Ft

Állíts össze egy szettet 6 párnából kedved szerint és csak 5-öt kell kifizetned!

Quick Clean

Quick Clean technológiájának hála egyszerűen tisztítható.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig őrzi minőségét.

Egyensúlyban vagyok. Visnu az Istenség személyisége, s mint ilyen, tévedhetetlen, mindent átható, az abszolút igazság, a legtisztább és minden ember eredete.
A Visnu párnacsalád letisztult, balanszban tartó, egyedi és megfelel napjaink követelményeinek.
A Visnu meditációs párna és meditációs szőnyeg, a legkényelmesebb kombináció, amin valaha meditáltál.
A meditációs szőnyeg tönkölypelyva töltete zavartalanná teszi a meditációt, így minden adottá válik a Visnu szett használatával, hogy az ITT és MOST -ban, önmagadra figyelve meditálhass.
A párna és a szőnyeg háromszög formájával egyaránt ideális párosítás. A szőnyeg szélesebb részénél elfér a láb, akár lótuszülésben, akár csak keresztbe tett lábbal ülsz, így támogatva az energia áramlását meditáció közben. A párna háromszög formájának köszönhetően megtartja a comb felső részét, nem bukik le a láb, kényelmes és megtartó ülést biztosít a hátnak, gerincnek, a csipő körüli területnek egyaránt.
A Visnu párnacsalád a fenntarthatóság jegyében könnyen tisztítható, gyapjúszál hatású bútorszövetből készítjük, a Chakralife alkotóműhelyében. A gyapjú puhaságát idézve, úgy biztosít szigetelést az ülés során, hogy nem izzad hozzá az emberi test.
A Visnu párnacsalád Quick Clean bútorszövetből készül, így rendkívül tartós és bármilyen szennyeződés egy mozdulattal letörölhető felületéről, nedves szivaccsal.

Belső huzat

100% pamut

Forma

Háromszög

Gyártás helye

Magyarország

Magasság

12cm

Szélesség

30cm

Súly

kb. 1,7kg

Méret

Normál

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Kollekció

Visnu

Szín

Barna, Bézs, Bordó, Mályva, Narancssárga, Piros, Sárga, Sötétkék, Sötétszürke, Sötétzöld, Szürke, Világoskék, Zöld

Töltet

Tönkölypelyva

A Visnu párnacsalád, letisztult és innovatív. Az egyszerűség jegyében terveztem, szerettem volna egy olyan párnát, ami szőnyeggel kiegészítve igazán egyedi, szép és praktikus. Tervezés közben az egységélmény, a természetközeliség és a középpontomban vagyok, egyensúlyban vagyok érzése vezérelt. Ennek mentén született meg a Visnu párnacsalád, ami a gyapjú melegségét idéző bútorszövetből készül, finom, puha, és természetes, jól szellőző. Hosszú használat alatt sem izzad hozzá a test. A Visnu párnacsalád a gyapjú melegségét közvetíti, ugyanakkor pihe-puha és a Quick Clean bútorszövetnek köszönhetően a spagettitől az áfonyaléig, minden lemosható egy vizes szivaccsal a felületéről. Így kifejezetten ajánljuk aktív használatra. A Visnu jógaszőnyeg, olyan kényelmes és pihentető meditációt biztosít gyakorlásod során, amilyet még sosem tapasztaltál. Ha egyszer kipróbálod, mindenhova magaddal fogod vinni ezentúl.

Quick Clean