Visnu barna háromszög meditációs párna

18990 Ft

  • 24990 Ft
  • 2990 Ft
  • Ft
  • Visnu háromszög meditációs szőnyeg

   Clear
  • Ft
  • Szempárna

   Clear
    • 2500 Ft
    Reset options

Quick Clean

Quick Clean technológiájának hála egyszerűen tisztítható.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig őrzi minőségét.

Egyensúlyban vagyok. Visnu az Istenség személyisége, s mint ilyen, tévedhetetlen, mindent átható, az abszolút igazság, a legtisztább és minden ember eredete.
A Visnu párnacsalád letisztult, balanszban tartó, egyedi és megfelel napjaink követelményeinek.
A Visnu meditációs párna és meditációs szőnyeg, a legkényelmesebb kombináció, amin valaha meditáltál.
A meditációs szőnyeg tönkölypelyva töltete zavartalanná teszi a meditációt, így minden adottá válik a Visnu szett használatával, hogy az ITT és MOST -ban, önmagadra figyelve meditálhass.
A párna és a szőnyeg háromszög formájával egyaránt ideális párosítás. A szőnyeg szélesebb részénél elfér a láb, akár lótuszülésben, akár csak keresztbe tett lábbal ülsz, így támogatva az energia áramlását meditáció közben. A párna háromszög formájának köszönhetően megtartja a comb felső részét, nem bukik le a láb, kényelmes és megtartó ülést biztosít a hátnak, gerincnek, a csipő körüli területnek egyaránt.
A Visnu párnacsalád a fenntarthatóság jegyében könnyen tisztítható, gyapjúszál hatású bútorszövetből készítjük, a Chakralife alkotóműhelyében. A gyapjú puhaságát idézve, úgy biztosít szigetelést az ülés során, hogy nem izzad hozzá az emberi test.
A Visnu párnacsalád Quick Clean bútorszövetből készül, így rendkívül tartós és bármilyen szennyeződés egy mozdulattal letörölhető felületéről, nedves szivaccsal.

Kollekció

Visnu

Szélesség

33cm

Hosszúság

38cm

Magasság

12cm

Töltet

Tönkölypelyva

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Belső huzat

100% pamut

Forma

Háromszög

Szín

Barna

Súly

kb. 1kg

Gyártás helye

Magyarország

Méret

Normál

A Visnu párnacsalád, letisztult és innovatív. Az egyszerűség jegyében terveztem, szerettem volna egy olyan párnát, ami szőnyeggel kiegészítve igazán egyedi, szép és praktikus. Tervezés közben az egységélmény, a természetközeliség és a középpontomban vagyok, egyensúlyban vagyok érzése vezérelt. Ennek mentén született meg a Visnu párnacsalád, ami a gyapjú melegségét idéző bútorszövetből készül, finom, puha, és természetes, jól szellőző. Hosszú használat alatt sem izzad hozzá a test. A Visnu párnacsalád a gyapjú melegségét közvetíti, ugyanakkor pihe-puha és a Quick Clean bútorszövetnek köszönhetően a spagettitől az áfonyaléig, minden lemosható egy vizes szivaccsal a felületéről. Így kifejezetten ajánljuk aktív használatra. A Visnu jógaszőnyeg, olyan kényelmes és pihentető meditációt biztosít gyakorlásod során, amilyet még sosem tapasztaltál. Ha egyszer kipróbálod, mindenhova magaddal fogod vinni ezentúl.

Quick Clean

Ásványokról

Ametiszt

Az Ametiszt a korona csakra kristálya. Az egyik legerősebb ásványunk, mind a testre, mind a lélek, szellem szintjén meghatározó hatékonyságú. Összerendezi e hármas egységet.
Testi szinten az érrendszer, a vér (vértisztító hatású), a vérnyomás, az izületek, az izületi és egyéb eredetű testi fájdalmak csillapítása (pl. Migrén, fejfájás, duzzanatok) csökkenti a bőrbetegségek tüneteit, mint az ekcéma és a koncentráció tartozik hozzá. Aktivizáló, tettekre sarkaló, ugyanakkor nyugtató hatású, stresszoldó, serkenti az immunrendszert.
Lelki szinten a belső béke, balansz, egyensúly köve. Egységben tartó és tartást adó. Az Ametiszt segít a saját helyed megtalálásában. Hozzá tartozó az életfeladat, az otthon, a biztonságérzet, a biztos pont az életedben.
Szellemi szinten az aura kristálya, a spiritualitás, a Teremtőhöz való kapcsolódás ásványa, megvilágosodásra való törekvés, az intuíciók köve.
A tizenkét mesterkristályból az ametiszt az első szál. Az első szál az erős alap létrehozásában segít, amin keresztül csatlakozol a Teremtőhöz.

Energetikailag erős, nagy hatású ásvány, az őseink, akik együtt éltek a természettel, nyugtató és a spirituális térhez kapcsolódó hatása miatt alkalmazták meditációhoz, révüléshez, szertartásokhoz.
Ha ametisztet helyezünk a meditációs párnánkba, biztosítja a nyugtató, mély relaxációt, meditációt, vagy alvópárnába téve, elősegíti a nyugodt alvást.

Achát

A vörös vagy tűzachát a gyökér és szakrális csakra kristálya. Erős földelő erővel bír. Az achát a tűz eleméhez tartozik, a szexualitás, a vágyak, az életerő, a biztonság, a Földhöz való kapcsolódás, a problémamegoldás köve.
Minden ásványban mindkét véglet benne van, és ebben a dualitásban az arany középút mindig az egyensúlyi központ.
Így a lobbanékonyság, és a nyugalom, a bizonytalanság és a biztonság, a szexualitás és a frigiditás, az életerő és a halálvágy, a félelem és a bátorság is megtalálható az achátban. Mindig a kiegyenlítődésre törekedj, a kiegyensúlyozottságra.
Az Achát védelmet adó, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat, tisztítja az aurát. A kollektív tudat a morfogenetikus mező ásványa is. Rétegelt, akár a minket körülvevő rétegek és mezők. A félelmeket oldja, és azt a fajta ősbizalmat, biztonságot nyújta, ami megkérdőjelezhetetlen.
Testi szinten az agy, a szemek, a szív, a bélrendszer, a női szervek, endokrin rendszer, hormonok, a véredények, az érfalak és a bőr tartoznak az acháthoz.

Az achátot tartják a nők kristályának is, álapotosság, áldott állapotban és szülés alatt is érdemes segítségül hívni, de változókorban, vagy tinédzser korban is finoman támogatja a hormonrendszert, és fejti ki jótékony hatásait.
Meditáció alatt, vagy jóga közben párnádba téve pl. Ideális segítség kismama jógánál, de barkan /hot jógához is ajánlott.

Hegyikristály

A hegyikristály a tizenkét mesterkristály második szála. Az egyensúly hosszan tartó megtartásának ásványa. A hosszútávú balansz az alapja a továbblépésnek a fejlődési szintek meghaladásának, ezt a megtartó erőt támogatja a hegyikristály. A hegyikristály minden kristály hatását erősíti, így érdemes más kristályokkal együtt is használni, mestergyógyító, minden színt magában foglal, így minden csakrát erősít és harmonizál. Az összes szervre jótékony hatással van, kiegyensúlyozott működésre késztet, amit aztán megtart.
Meditáció alatt segíti a transzcendentálás elérését, így segítve a meditációt.
Erős tisztító hatású, energetizáló és traumákat, blokkokat oldó ásvány, amely energetikailag a helyére teszi használóját.
Testi szinten minden szervet támogat, egyensúlyba hoz és tart. Fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatással bír, immunerősítő, sejtregeneráló, az idegrendszer egyensúlyban tartója, idegnyugtató, antidepresszáns hatású, energetizáló, serkenti az anyagcserét, a hormonháztartást és a vércukorszintet szabályozza.
Meditáció közben még intenzívebben fejti ki jótékony hatásait, mert megengedőbb a test és az elme.

Jáspis

A jáspis a Föld energiájával kapcsolódó, erős földelő hatással bír, harmonizálja a csakrákat, összhangot teremt, együtt mozdulást, együtt cselekvést, együtt egymásért, és együtt az egyért és egy az együtt-ért energetikával rendelkező. A törzsi létben való élet ásványa. A gyökércsakra és a szakrális csakra köve, ezen csakrák harmonikus működését támogatja. Összekapcsolja az alsó két csakrán keresztül a teljes csakrarendszert, kiegyensúlyozza a mindenkiben jelen lévő férfi és női energiákat.
Finom energiájú, földelő, a földdel való együtt rezgést segítő, nagyon erősen energetizáló hatású.
Az alsó két csakrához tartozó szervek kapcsolódnak hozzá testi szinten, úgy mint az ivarrendszer, az alsóbb bélszakaszok, a vérkeringés, az alsó végtagok, a vese, és a gerincoszlop.
Kifejezetten jó hatású regenerációs folyamatoknál, kimerültség, betegségből való felépülés támogatásánál az öngyógyító folyamatokat erősíti. Aura tisztító, védelmet nyújt a negatív energiákkal és az elektroszmoggal, vízerekkel szemben, így meditációhoz, meditációs párnába téve kifejezetten ajánlott. Segíti az álomfejtést, és hozzásegít az ősökkel való kapcsolódáshoz, a múlt és a transzgenerációs traumák feloldásához.

Karneol

A Karneol a szakrális csakra ásványa. A jelenlét, az ITT és MOST kötődik hozzá, életszeretet, öröm, kreatív és szabad élet, siker és az önön értékünk elismerése, elfogadása, tudása kapcsolódik hozzá.
Felszabadító és kissé talán könnyelmű, de mindenképp saját magunk számára örömet adó tettekre sarkal, spontán és könnyed. A kreativitás az élet minden területén érezhető, olyan kreativitás ez, amit siker koronáz meg.
Testi szinten a szaporítószervek, az anyagcsere, az idegrendszer, a vesék, az ízületek, a sebek, sebesülések gyorsabb gyógyulása tartozik hozzá, vérzéscsillapító. Serkenti a vérellátást, az ásványi anyagok, vitaminok felszívódását a testben.
Az idegbecsipődések, idegzsába, hát alsó szakasza és a keresztcsont területének is a karneol az ásványa.
A félelmek és aggodalmak a bizonytalanság, és a fájdalom ellenpontjai mindannak, amit a karneol képvisel, így ezekre az érzéseinkre ráláthatunk általa, felismerjük és kioldjuk, hogy helyére a gondtalanság, a biztonság, a bizonyosság lépjen. Oldódik és gyógyul.
A többi ásványt tisztítja, így érdemes mellé más ásványokat társítani. Otthonod védelmében a bejárat mellé téve lakásod, házad védelemmel látja el, és anyagi gazdagságot hoz.
Meditációban a könnyed kapcsolódás, a természetes áramlás, a transzcendentáció, a tiszta tudat elérését támogatja.

Labradorit

A 12 mesterkristály hetedik szála. Segíti a telepatikus kommunikációt, az imaginációs képességeket, a transzcendentálást, a morfogenetikus mező, és a kollektív tudat információinak könnyebb áramlását.
Segíti a magasabb tudatossági szinthez való csatlakozást, a Labradorit kőnek varázserőt tulajdonítanak.
A labradorit a Harmadikszem csakra, és a Korona csakra ásványa, valamint a 8. Csakrával, a Lélekmező csakrával is kapcsolatban áll.
Az intuíciót, és az intuitív képességeket is fejleszti, kreatív és merőben új dolgokat, érzéseket, gondolatokat hozhat a teredbe, olyat, ami még gondolatban sem merült fel benned.
Oldja a feszültséget, a stresszt, bárminemű félelmet, és hatásos a kényszeres cselekvések esetén. Szomorúság és bánat, kötések, ártások, rontások ellen is ajánlják. Űző hatása mellett, védelmező hatással is bír, auratisztító hatású és segíti a szervezet öngyógyító folyamatait.
Testi szinten a vérnyomás, a hormonháztartás és a menstruációs tünetek tartoznak hozzá. A tüdő területe, az agyi funkciók és az egész fej területe, haj, fül, szemek, orr.
Energetizáló hatású, a kozmikus energia közvetítője, így meditáció alatt segíti a Tiszta Tudat elérését, illetve segíti a kapcsolódást, és a tökéletes ellazultság állapotát. Önismereti folyamatokban, aha élmények elősegítésében, traumák felismerésében a Labradorit társunk lehet.

Lapis

A Lápisz lazuli, vagy lazurkő. A Lapis Lazuli az igazság és a barátság köve, s a régi időkben az uralkodók kövének is tartották. Azon uralkodók kövének tulajdonították, aki szereti a népét, aki a népéért van, jó körülményeket és életet biztosít számukra, és igazságos döntéseket hoz.
A Lapis Lazuli a latin kő és az arab ég szóból áll. A Lápisz lazuli kék kő, s mint ilyen főként a torok csakra valamint a harmadikszem csakra köve. Erős hatású, így a szívcsakra, és a koronacsakra is kapcsolódhat hozzá.
Testi szinten főként a torok területe, a fül, a pajzsmirigy, a beszéddel kapcsolatos szervek tartoznak hozzá. A légzőrendszer, a gége, a csecsemőmirigy az immunrendszer tartozik hozzá. Javítja a hallást, enyhíti a migrénes fejfájásokat, segíti az önfelvállalást, az igazság megszületését, és kimondását, kinyilatkoztatását is. A kommunikációt erősíti, a barátságokat tiszta és nyílt alapokra helyezi.

Ezt a tisztaságot és nyíltságot teremti meg az önmunka során is.
Meditáció alatt alkalmazva, segíti a tisztánlátást, az egyetemes igazságra való rálátást, ráérzést. Tükröt tartó, megláthatod benne az igaz önvalódat kendőzetlenül. Erős, manifesztáló erejű, de nincs mindenki készen a használatára. Olyan belső mélységeket és magasságokat érhetsz el a segítségével meditáció során, ami hozzájárulás lesz az életedhez.
Erős, spirituális kő, gyorsítja az önismereti folyamatokat, épp ezért néha kíméletlenül kapja használója a tanításokat. Ha a “gyorsan letépem a ragtapaszt” módszerben hiszel, akkor ez a te köved!

Rózsakvarc

A Rózsakvarc, kifejezetten női kő, a női minőség képviselője, a 12 mesterkristály negyedik szála, a szívcsakra és a 8. csakra, a Lélekmező csakra kristálya. A női minőségek képviselőjeként, a női teremtő erő, a női intuíció és a szívügyekkel, szeretettel, szerelemmel, kapcsolatokkal, családdal kapcsolatos területek kapcsolódnak hozzá.
A szívügyek helyre rendezője, gyakran használják kapcsolatok megerősítéséhez, kiegyensúlyozásához. A rózsakvarc bölcs kristály, így megláttat, előrevetít leendő és múltbéli történéseket, mely az adott témákban hasznunkra lehet, új nézőpontot adhat.
Testi szinten a szív területe és a női nemi szervek, a vese és a mellékvese tartoznak hozzá.
Nyugtató hatású, stresszoldó, türelmet tanító ásvány. Traumák feldolgozásában, felismerésében, traumákra való rálátásban segítő hatású, feloldó, kioldó hatású. Felszabadítja az érzelmi blokkokat, fejleszti az együttérzést, az empátiát, segít ráérezni, ráhangolódni másokra.
A csalódások, elfojtott érzelmek kioldója, beleértve a hiábavaló szerelmeket, segít tisztán látni szeretői kapcsolatokban. “Ha egy kapcsolat titkos kell legyen, nem kell benne lenned.”
Meditáció alatt nagyon jól lehet együtt dolgozni vele, a 8. Csakra, Lélekmező csakra ásványaként a rózsakvarc csendes és tiszta csatornát biztosít. Segíti az intuíciót és erősíti a megérzéseket, főként kapcsolati és szerelmi ügyekben. Nőként a női minőségeink megélését, megtapasztalását, férfiként a bennünk élő női minőségek elfogadást, ezekre való rálátását, és a jókor, jó időben való vele élést segíti.
Érzékeny kristály, így önmagában, vagy hegyikristállyal kiegészítve érdemes használni.

Türkiz

A Türkiz nevét Törökországról kapta. A szakrális jelentőségű török Göbelki Tepe-nél, -ami a jelenleg ismert legrégebbi (12000 éves) nomád nép által épített körtemplomokból álló régészeti lelőhely, és ahol számos pogány szimbólum található- is találtak türkiz ásványból készült tárgyakat. A türkiz kő, ősi, védő ásvány, gyakran készítettek belőle amulettet. A türkiz rezgése védő burkot von az ember köré, auráját megtisztítja, támogatja és védelmezi, akár a fekete mágia ártalmai ellen is. (Ártások, rontások, kötések, és egyéb negatív hatású energiák ellen)
Az egyik legerősebb gyógyító ásvány, sejt és szövet regeneráló, erősíti az immunrendszert és támogatja a testet a szükséges ásványi anyagok felszívódásában. Segíti az öngyógyító folyamatokat, energetizáló hatású.
A Türkiz a torok csakra ásványa, testi szinten a torok és a légutak támogatására használható. Segíti a kommunikációt, az önkifejezést, a dadogás vagy más beszéddel, megnyilvánulással kapcsolatos problémát kiold. Védelmet nyújt a légúti vírusos megbetegedések ellen. A pajzsmirigy, a torok, a nyelőcső, a hurutos megbetegedések ellen használhatjuk, vagy nyelési zavarok, megfázások kezelésére.
Méregtelenítő hatású, segíti a zsírégetést így diéták, fogyókúrák, savtalanítás elősegítésére ajánlott.

A türkiz védő kő, így meditáció alatt segít elhatárolódni a mindennapok nehézségeitől, balanszba hoz, kiegyensúlyoz. A kedélyállapot ingadozását megszünteti, feloldja a félelmeket, a depressziós állapotokat. A türkiz erős megtartó hatással bír, így kimerült, fáradt állapotban is segíti a transzcendens meditatív állapot elérését. Helyre állító, belső biztonságot adó, így mélyíti a meditációt.

Aventurin

A zöld Aventurin, a zöld kő. Az aventurin a szívhez, a szívcsakrához kapcsolódó ásvány. Minden szívvel kapcsolatos problémára ajánlott kiegészítésként. Úgy, mint a vérnyomás, koleszterinszint, érrendszer, érelmeszesedés, infarktus és egyéb szívvel kapcsolatos zavarok. Valamint stressz, idegrendszeri zavarok, alvási problémák, nyugtalanság, aggodalom, lelki fájdalmak, bőrkiütések, gyulladások, leégéses panaszok.
Nagyon erős nyugtató hatással bír, optimizmust, pozitív életlátást ad. Félelem oldó, és véd az elektromágneses szmog ellen, érdemes aventurint tenni ülőpárnánkba. Nyugtató és mély alvást biztosít, harmonizáló energiájú, az energiánkat nálunk tartja.
Meditáció alatt nyugtat, ha idegesek vagyunk és cikáznak a gondolataink, elcsendesít. Harmonizálja a Jin-Jang energiákat, kiegyensúlyoz, és nyitja a szívcsakránkat.
Elfogadóvá tesz, önmagunkkal és másokkal szemben, önszeretetre tanít.