Kék mandalás flanel tönkölypelyva nagy alvópárna 60×45 cm

Kék mandalás flanel tönkölypelyva nagy alvópárna. A tönkölypelyvával töltött alvópárnával (60×45 cm) nyugodt, békés éjszakáidat, minden egyes nap kiegyensúlyozott reggelek követik majd.

8990 Ft

    • 1000 Ft
    • 1000 Ft

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

Kék mandalás flanel tönkölypelyva nagy alvópárna 60×45 cm

A 100% bio tönkölypelyva töltet, mint az apró kis gömbök peregnek a párna belsejében, így a számodra legoptimálisabban illeszkedik tested, fejed, nyakad alakjához, nem melegszik túl, és folyamatos kovasav párolgásának köszönhetően természetes nyugtató hatású. A Kék mandalás flanel tönkölypelyva nagy alvópárna, mind a belső, mind a külső huzata 100% sűrű szövésű pamut huzat.

A Kék mandalás flanel tönkölypelyva nagy alvópárna töltetéről:

Tönkölypelyva párna töltete a tönkölybúza pelyvája. A tönkölypelyva gyógyító hatása, nem titokzatos hókusz-pókusz, hanem hosszú évszázadok óta bizonyított  tény. Már az 1100-as évek elején Bingeni Szent Hildegárd, aki a gyógynövényes gyógyítás egyik legelső  képviselője, és gyakorlója volt, így írt a tönkölybúzáról:

“A tönkölybúza a legjobb gabona. Meleg, zsíros, erős, és aki ezt eszi, azt helyes hússal és vérrel ajándékozza meg, és az emberi kedélyt vidámmá és örömtelivé teszi.”

Kolostorát távoli vidékekről keresték fel rászorulók, betegek. Tudták, hogy a kolostornak gondosan ápolt gyógynövénykertje van, falai között pedig kenetekből, teákból és gyógycseppekből álló gyógyszertár rejtőzik.

Természettudományos munkái között a hagyományos és természetes gyógyászatról szóló könyveiben, több alkalommal is említi a tönkölypelyva gyógyító hatásait.

A tönkölypelyvát évszázadok óta használják, párnák, ágymatracok tölteteként. Elsődlegesen nyugtató és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, így segít az alvászavarban szenvedőknek. Magas kovasav és ásványi anyag tartalmának köszönhetően segít a mozgásszervi fájdalmak enyhítésében, (hát, derék, nyak, váll, kar, és lábfájás okozta kellemetlenségek), valamint a légzési nehézségeket is csökkenti.

Tönkölypelyva párna miért jó?

Rendkívül jól szellőzik, így nem izzad bele az ember feje alvás közben, kellemes érzést nyújt. Bőrbarát, és vastag 100% pamut belső és külső huzatának köszönhetően nyugtató alvást biztosít. A tönkölypelyva felveszi a fej és nyak alakját, kényelmes alvást biztosítva, így nem tudod elaludni, meghúzni a nyakad alvás közben, ha tönkölypelyvával töltött párnán alszol.

A tönkölybúza vegyszermentesen termeszthető, így  pelyvája mindenféle káros anyagtól mentes, természetes anyag. A tönkölybúza pelyváját, gondos körülmények között hántolják le.  A gabonaszemek körül erősen záró héj, mely megóvja a tönkölybúzát, erős és formatartó marad hántolás után is. Ennek köszönhetően, mint kis gömbök peregnek a párna belsejében, elősegítve, hogy könnyedén vegyék fel testünk formáját, ezzel kényelmes fekvést, nyugodt alvást, és friss reggeli ébredést biztosítva.

Az éjszakai kiegyensúlyozott, minőségi alvás, a minőségi ébren töltött idő alapja. Hányszor fordul elő veled, hogy egész éjjel dobálod magad, vagy alvás helyett csak forgolódsz az ágyban? Egy ilyen éjszaka után pedig használhatatlan vagy másnap. Ilyen éjszakákra is megoldást nyújt a Tönkölypelyvával töltött alvópárna, mert rendszeres használatával csökkenthető vagy teljesen megszüntethető az ébren töltött éjszakák száma. Ezen kívül fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően, csökkenti a mozgásszervi panaszokat, fejfájást, migrént, javítja a vérkeringést, antiallergén, megtámasztja a testet, fejet, nyakat, és rendkívül jól szellőzik.

A tönkölypelyva töltet, jól tartja formáját, jobban, mint bármely más töltőanyag. Természetes bio töltet, rengeteg jótékony hatással. Mélyhűtőbe téve, kellemes hűtést ad, melyet hosszú ideig tart, szerkezete miatt. Melegítőpárnaként is használható, meleg kályha mellé, radiátorra téve, átmelegíthető, és jól tartja a meleget is, jó hőszigetelő képességének köszönhetően.

A Kék mandalás flanel tönkölypelyva nagy alvópárna tökéletes választás a nyugodt alváshoz!

Belső huzat

100% pamut

Forma

Szögletes

Gyártás helye

Magyarország

Szélesség

60cm

Hosszúság

45cm

Külső huzat

Flanel

Súly

kb. 2,1kg

Méret

Nagy

Töltet

Tönkölypelyva

A külső huzat

A Brahma párnacsalád külső huzatai a 7 főcsakra, plusz a nyolcadik csakra színeiben kaphatóak, valamint 3 kiegészítő színben. A csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”. Csakráid harmonizálásához az általad kiválasztott csakrádhoz tartozó színnel, a színterápia segítségével is hozzájárulsz.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.