Jóga Bolster

ChakraLife Jóga bolster 70×20×15 cm-es tényleges méretben, a 7 főcsakra színeiben kaphatóak, így a csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű bolster használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”.

12990 Ft

Törlés

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

A ChakraLife jóga bolster tökéletes támasztást nyújt a testnek. A gerinc hosszának támasztására használják jóga közben. Elősegíti a tüdő gyengéd kitágulását a mélyebb légzés érdekében. A jóga bolster tönkölypelyva töltetének köszönhetően tökéletesen felveszi a test alakját és elég elég szilárd ahhoz, hogy megtartsa a testsúlyát, de elég puha ahhoz, hogy nyugodt legyen a jógagyakorlat közben. Használhatja mindenféle jógagyakorlathoz kiegészítőnek.

A vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött ChakraLife jóga bolster, 100% pamut huzatú, belső párna, mely folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató hatású, és rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát. A ChakraLife párnacsalád külső huzata kiváló minőségű bútorszövet, nagyfokú igénybevételre tervezett párna, meditációs központoknak, jógaközpontoknak, mindennapi igénybevételre, magán célra is ideális. Párnáink kifogástalan minőségű, egyedi kézműves termékek, melyek körültekintően, és gondosan készülnek exkluzív alapanyagokból, a cipzár, és a cérna erős, jó minőségű, színében a párnával megegyező, a piacon egyedülálló minőségben. Felhasználási területük végtelen. Használhatjuk alváshoz, pihenéshez, jógázáshoz, meditációhoz, illetve otthonunk dekorációjára, és kényelmi célokra is ideális.

Belső huzat

100% pamut

Forma

Szögletes

Gyártás helye

Magyarország

Kollekció

Brahma

Hosszúság

70cm

Szélesség

20cm

Magasság

15cm

Súly

kb. 3,5kg

Méret

Normál

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Szín

Bézs, Bordó, Lila, Narancssárga, Piros, Rózsaszín, Sárga, Sötétkék, Szürke, Világoskék, Zöld

Töltet

Tönkölypelyva

A külső huzat

A Brahma párnacsalád külső huzatai a 7 főcsakra, plusz a nyolcadik csakra színeiben kaphatóak, valamint 3 kiegészítő színben. A csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”. Csakráid harmonizálásához az általad kiválasztott csakrádhoz tartozó színnel, a színterápia segítségével is hozzájárulsz.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.