Jóga Bolster

ChakraLife Jóga bolster 70×20×15 cm-es tényleges méretben, a 7 főcsakra színeiben kaphatóak, így a csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű bolster használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”.

16490 Ft

  • 0 Ft
  • 1000 Ft
  • 1000 Ft
  • 2500 Ft
  • 1500 Ft
  Reset options

100% bio

Kiváló minőségű bio tönkölypelyva

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Jótékony hatás

Természetes jótékony hatásai miatt kiváló választás.

A ChakraLife jóga bolster tökéletes támasztást nyújt a testnek. A gerinc hosszának támasztására használják jóga közben. Elősegíti a tüdő gyengéd kitágulását a mélyebb légzés érdekében. A jóga bolster tönkölypelyva töltetének köszönhetően tökéletesen felveszi a test alakját és elég elég szilárd ahhoz, hogy megtartsa a testsúlyát, de elég puha ahhoz, hogy nyugodt legyen a jógagyakorlat közben. Használhatja mindenféle jógagyakorlathoz kiegészítőnek.

A vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött ChakraLife jóga bolster, 100% pamut huzatú, belső párna, mely folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató hatású, és rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát. A ChakraLife párnacsalád külső huzata kiváló minőségű bútorszövet, nagyfokú igénybevételre tervezett párna, meditációs központoknak, jógaközpontoknak, mindennapi igénybevételre, magán célra is ideális. Párnáink kifogástalan minőségű, egyedi kézműves termékek, melyek körültekintően, és gondosan készülnek exkluzív alapanyagokból, a cipzár, és a cérna erős, jó minőségű, színében a párnával megegyező, a piacon egyedülálló minőségben. Felhasználási területük végtelen. Használhatjuk alváshoz, pihenéshez, jógázáshoz, meditációhoz, illetve otthonunk dekorációjára, és kényelmi célokra is ideális.