Ganesha normál piros meditációs párna- Gyökér csakra

A piros Ganesha meditációs párna 100% pamut huzatú párnabelsőből és egy nagyon magas kopásállóságú prémium bútorszövet külső huzatból áll. Mindkét huzat cipzáros, ezáltal a párna mérete állítható. A külső szövet vízlepergető, szennytaszító. Az esetleges szennyeződések, a szennyeződés után egy mozdulattal letörölhetőek felületéről.

16490 Ft

  • 19990 Ft
  • 2990 Ft
  • Ft
  • Meditációs szőnyeg

   Clear
  • Ft
  • Szempárna

   Clear
    • 2500 Ft
    Reset options
  • 0 Ft
  • 1000 Ft
  • 1000 Ft
  • 2500 Ft
  • 1500 Ft
  • 1490 Ft

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

A piros Ganesha meditációs párna 100% pamut huzatú párnabelsőből és egy nagyon magas kopásállóságú prémium bútorszövet külső huzatból áll. Mindkét huzat cipzáros, ezáltal a párna mérete állítható. A külső szövet vízlepergető, szennytaszító. Az esetleges szennyeződések, a szennyeződés után egy mozdulattal letörölhetőek felületéről. Mindkét huzat töltet nélkül 40 fokon mosható. A piros Ganesha meditációs párna tisztított tönkölypelyva töltettel töltött vagy választhatod antiallergén polisztirol gyöngy töltettel is.

Ganesha a többkezű elefántfejű istenség, Shiva és Parvati istennő fia, és az én személyes kedvencem. Ganesha elhárítja az életünkben az akadályokat, és megfelelő irányba tereli a sorsunkat, ezzel összhangban a prémium minőségű bútorszövetből készült meditációs párnáink, melyek olyan puhák, hogy legszívesebben belebújnál, egyesítik a testet és a lelket, így meditáció közben szinte összeolvadsz a párnáddal, így tökéletes kényelmet és tartás biztosítanak a meditációhoz, elhárítva minden akadályt a meditatív állapot eléréséhez.

A Ganesha párnacsalád normál méretű párnája 35 cm átmérőjével és 12 cm-es magasságával a gyakorlott meditálók, jógázók párnája. Itt már kevésbé számít a testalkat, vagy a magasság, főként a rugalmasság számít. Ha rugalmasabb vagy, már jógázol, vagy meditálsz egy ideje, ha hosszabban tudsz pl. törökülésben, lótuszülésben ülni, akkor ezt a méretű párnát válaszd. Ha tájékozódtál már, és megnézted több oldalon is a párnákat, ez az a méret, amit általában más oldalakon is megtalálsz, és a jógatermekben, meditációs stúdiókban is nagy valószínűséggel ezzel a mérettel találkoztál.

A piros szín, a gyökércsakrához tartozó, szanszkrit neve: MULADHARA chakra. Szimbóluma a piros 4 szirmú lótusz, a közepén egy négyzettel, a négyzetben egy fordított háromszög. A négy szirom négy vágyat jelenít meg, a dharmát, arthát, kamát és moksát azaz a spirituális, a pszichikai, a fizikai és a lelki felszabadulás, megvilágosodás vágyát. A nádi valamint a kundalini (életenergia, aminek jelentése és jelképe a kígyó) székhelye. A kundalini itt alszik várva, hogy felébresszék és visszahozzák Brahmanhoz, a forráshoz, a világegyetem végső valóságához. Ha harmonikus a gyökércsakrád működése, akkor a következők jellemzőek rád kiegyensúlyozott mértékben: biztonság, béke, törzsi erők és energiák, összetartás, egymás tisztelete, életösztön, jólét, pénzügyek, élet szeretete, szenvedélyes élet, ősök, 7 generációra visszamenőleg, ősök tisztelete, szülők, szülőkkel való kapcsolatok, szülői minták, előző életek, karmák.
Ha a fenti tulajdonságok nem jellemeznek, de vágyódsz az elérésükre, akkor a gyökércsakrád harmonikus működését, meditációval, jógával a gyökércsakra harmonizálásával érheted el. A piros színű, gyökércsakra színű párna használatával fokozhatod a gyökér csakra működését. A színterápia a gyökércsakra megfelelő áramoltatásához a piros színt alkalmazza, így erősíti meg gyógyító erejét.
Rezgése: 396 Hz
Mantrája: LANG, LAM

Méret

Normál

Kollekció

Ganesha

Csakra

Gyökér

Forma

Kerek

Átmérő

35cm

Magasság

12cm

Szín

Piros

Gyártás helye

Magyarország

Súly

kb. 1,7kg

Töltet

Tönkölypelyva

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Belső huzat

100% pamut

A külső huzat

Ganesha, minden akadály elhárítója. A párnacsaládok közül a Ganesha párnacsalád volt a második. A Ganesha párnáink exclusive bútorszövet huzatból készülnek, pihe-puhák és minden párna Ganesha mantrájával erősített: Om Gan Ganapataje Nama, azaz Tisztelettel és hálával kérem, hogy hárítsa el, az akadályokat és nehézségeket az életemből. Áldást és védelmet kérek tőle.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.