Brahma zöld nagy hengerpárna- Szív csakra

ChakraLife zöld nagy hengerpárna. Hengerpárnáink a piacon egyedüliként 75×25 cm-es tényleges méretben, a 7 főcsakra színeiben kaphatóak, így a csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű hengerpárna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”.

15990 Ft

    • 1490 Ft

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

A nagyméretű ChakraLife Brahma hengerpárna a Jolly Joker! Most, hogy a jógaóráink egy része átcsúszott az online térbe, a Brahma hengerpárnák segítségével biztonságosabban végezheted otthonodban is az ászanákat. Segítséget, támaszt ad gyakorlásod során. A jógaóra végi relaxációt pedig végezd úgy, hogy hátadat a párnára fekteted, talpaidat pedig egymásnak támasztva térdeidet két oldalra engeded pillangó tartásba. Lazító és pihentető hatású.
Meditációhoz is jó választás! A párna közepére ülve, kissé lecsúszva ülj rá, így a hátsó fenék rész, és a gerinc alsó szakasza támasztva van. A combjaid is támasztékot kapnak, a meditáció zavartalan lesz, és nem fájdul meg a hátad.
A nagyalakú ChakraLife hengerpárna a legjobb választás! Jó gyakorlást!

A Jógapárnákról

Jógastúdióknak, Meditációs központoknak ajánljuk!

A Chakra Life párnacsaládok jógapárnáinak külső huzata egytől-egyig kiváló minőségű bútorszövet, így tapintásuk kellemes, puha, ugyanakkor nagyfokú igénybevételre tervezett. Jó minősége miatt meditációs központok és jógastúdiók, kifejezetten keresik és használják.
Ha meditációs központodba, jógastúdióba szeretnél jó minőségű, és egyedi igényeket is kielégítő párnát, vedd fel velünk a kapcsolatot, egyéni kedvezményes ajánlatokért!

Otthon jógázol?

Ha tartós, minőségi és ugyanakkor szép párnát szeretnél, akkor válaszd a ChakraLife párnákat!
A ChakraLife jógapárna megjelenésének köszönhetően otthonod dísze lesz.
Minden párnacsalád kiváló minőségű bútorszövetből készül, sok-sok szín, méret és forma közül választhatsz!
Nem találtad meg a neked valót?
Keress minket bátran, egyéni kívánságokat és igényeket is teljesítünk! Azt szeretnénk, ha mindenki olyan párnán jógázna, meditálna, ami igazán az övé!

Gyerekeknek foglalkozásokhoz, otthoni játékhoz!

A ChakraLife párnák a legjobb társai lesznek gyerekednek is játék közben. Ha földön ülve legózik, társasozik, építőkockázik vagy éppen PS -sel vagy X Box-szal játszik, a ChakraLife párnákon kényelmesen tud ülni, nem fázik fel, a párnák jól szigetelnek alulról, és felveszik a gyermek testének alakját, ergonómiai szempontból ideálisak.
Minden ChakraLife párnacsalád kiváló minőségű bútorszövet huzatból készül, vízlepergetőek és szennytaszítóak, ugyanakkor puhák, és szépek is. A szivárvány minden színében kaphatóak a ChakraLife ülőpárnák gyerekeknek, így minden korban megtalálják a gyerekek, a kedvenc színüket!

Csakra

Szív

Átmérő

25cm

Belső huzat

100% pamut

Forma

Henger

Gyártás helye

Magyarország

Hosszúság

75cm

Kollekció

Brahma

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Méret

Nagy

Szín

Zöld

Töltet

Tönkölypelyva

A külső huzat

A Brahma párnacsalád külső huzatai a 7 főcsakra, plusz a nyolcadik csakra színeiben kaphatóak, valamint 3 kiegészítő színben. A csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”. Csakráid harmonizálásához az általad kiválasztott csakrádhoz tartozó színnel, a színterápia segítségével is hozzájárulsz.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.