Brahma piros szögletes meditációs párna- Gyökér csakra

A Brahma piros szögletes meditációs párna egyedülállóan minden igényt kielégít. A Brahma párnacsalád több méretéből ez az általunk normál méretnek hívott párna 30 x 12 cm-es (normál, mert ez a legáltalánosabb méret) gyakorlott jógázóknak, és meditálóknak ajánljuk, a párna mérete ideális tartást ad hosszabb meditáláshoz, gyakorlott jógiknak.

8990 Ft

  • 19990 Ft
  • 2990 Ft
  • Ft
  • Meditációs szőnyeg

   Clear
  • Ft
  • Szempárna

   Clear
    • 2500 Ft
    Reset options
  • 0 Ft
  • 1490 Ft

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

A ChakraLife, Brahma meditációs párna kollekciója egyedülállóan minden igényt kielégít, akár jógázáshoz, akár meditációdhoz keresel kiegészítőt. Minden Brahma párna egy tisztított tönkölypelyvával töltött 100 % pamut cipzáros párnabelsőből, és egy vastag, erős tartású bútorszövetből készült, szintén cipzáros külső párnahuzatból áll. Így, egyben kapható, mert hiszünk abban, hogy ha kész terméket vásárolsz, akkor neked már csak a meditációra kell összpontosítanod.

A Brahma párnacsalád normál méretű szögletes párnája 30 cm szélességgel és 12 cm-es magasságával a gyakorlott meditálók, jógázók párnája. Itt már kevésbé számít a testalkat, vagy a magasság, főként a rugalmasság számít. Ha rugalmasabb vagy, már jógázol, vagy meditálsz egy ideje, ha hosszabban tudsz pl. törökülésben, lótuszülésben ülni, akkor ezt a méretű párnát válaszd. Ha tájékozódtál már, és megnézted több oldalon is a párnákat, ez az a méret, amit általában más oldalakon is megtalálsz, és a jógatermekben, meditációs stúdiókban is nagy valószínűséggel ezzel a mérettel találkoztál.

A piros szín, a gyökércsakrához tartozó, szanszkrit neve: MULADHARA chakra. Szimbóluma a piros 4 szirmú lótusz, a közepén egy négyzettel, a négyzetben egy fordított háromszög. A négy szirom négy vágyat jelenít meg, a dharmát, arthát, kamát és moksát azaz a spirituális, a pszichikai, a fizikai és a lelki felszabadulás, megvilágosodás vágyát. A nádi valamint a kundalini (életenergia, aminek jelentése és jelképe a kígyó) székhelye. A kundalini itt alszik várva, hogy felébresszék és visszahozzák Brahmanhoz, a forráshoz, a világegyetem végső valóságához. Ha harmonikus a gyökércsakrád működése, akkor a következők jellemzőek rád kiegyensúlyozott mértékben: biztonság, béke, törzsi erők és energiák, összetartás, egymás tisztelete, életösztön, jólét, pénzügyek, élet szeretete, szenvedélyes élet, ősök, 7 generációra visszamenőleg, ősök tisztelete, szülők, szülőkkel való kapcsolatok, szülői minták, előző életek, karmák.
Ha a fenti tulajdonságok nem jellemeznek, de vágyódsz az elérésükre, akkor a gyökércsakrád harmonikus működését, meditációval, jógával a gyökércsakra harmonizálásával érheted el. A piros színű, gyökércsakra színű párna használatával fokozhatod a gyökér csakra működését. A színterápia a gyökércsakra megfelelő áramoltatásához a piros színt alkalmazza, így erősíti meg gyógyító erejét.
Rezgése: 396 Hz
Mantrája: LANG, LAM

 

Csakra

Gyökér

Belső huzat

100% pamut

Forma

Szögletes

Gyártás helye

Magyarország

Kollekció

Brahma

Hosszúság

30cm

Szélesség

30cm

Magasság

12cm

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Méret

Normál

Súly

kb. 1,7kg

Szín

Piros

Töltet

Tönkölypelyva

A külső huzat

A Brahma párnacsalád külső huzatai a 7 főcsakra, plusz a nyolcadik csakra színeiben kaphatóak, valamint 3 kiegészítő színben. A csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”. Csakráid harmonizálásához az általad kiválasztott csakrádhoz tartozó színnel, a színterápia segítségével is hozzájárulsz.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.