Brahma nagy zöld meditációs párna- Szív csakra

A zöld Brahma meditációs párna 100% pamut huzatú párnabelsőből és egy magas kopásállóságú prémium bútorszövet külső huzatból áll. Mindkét huzat cipzáros, ezáltal a párna mérete állítható. A külső szövet vízlepergető, szennytaszító. Az esetleges szennyeződések, a szennyeződés után egy mozdulattal letörölhetőek felületéről.

16490 Ft

  • 19990 Ft
  • 2990 Ft
  • Ft
  • Meditációs szőnyeg

   Clear
  • Ft
  • Szempárna

   Clear
    • 2500 Ft
    Reset options
  • 0 Ft
  • 1000 Ft
  • 1000 Ft
  • 2500 Ft
  • 1500 Ft
  • 1490 Ft

100% bio

Kiváló minőségű bio tönkölypelyva

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Jótékony hatás

Természetes jótékony hatásai miatt kiváló választás.

A zöld Brahma meditációs párna 100% pamut huzatú párnabelsőből és egy magas kopásállóságú prémium bútorszövet külső huzatból áll. Mindkét huzat cipzáros, ezáltal a párna mérete állítható. A külső szövet vízlepergető, szennytaszító. Az esetleges szennyeződések, a szennyeződés után egy mozdulattal letörölhetőek felületéről. Mindkét huzat töltet nélkül 40 fokon mosható. A zöld Brahma meditációs párna tisztított tönkölypelyva töltettel töltött vagy választhatod antiallergén polisztirol gyöngy töltettel is.

A Brahma párnacsalád legnagyobb párnái a piacon egyedüliként 38 cm átmérőjű és 18 cm magas tényleges mérettel rendelkeznek, melyek töltve kicsit nagyobbak is. Ezt a méretű meditációs párnát mindazoknak ajánljuk, akik kötöttebb izomzattal rendelkeznek, vagy magasságuk miatt nehezebben tudnak egy kisebb párnán hosszabb ideig kényelmesen ülni. Ha némi túlsúllyal rendelkezel, vagy kezdő meditálóként, vagy jógás előélet nélkül vágsz bele a meditációba, szintén a nagy méretű Brahma párna lesz a jó választás számodra. Olyan sportolóknak, akik a meditáció segítségével készülnek fel versenyeikre, és/vagy olyan sportot űznek, ahol az izomzat, és az ízület kötöttebbé válik, a Brahma 38 x 18 -as párnáját ajánlom.

A zöld szín a Szívcsakrához tartozó, szanszkrit neve: Anahata chakra. Szimbóluma, a tizenkét szirmú zöld lótuszvirág, közepén két egymáson keresztben fekvő háromszöggel, mely hatágú csillagot formál, csúcsai felfelé és lefelé mutatnak. A szívcsakra a felsőbb és alsóbb csakrák összekötő csakrája, felfelé és lefelé mutató, minden rajta keresztül válik kézzelfoghatóvá. Ha harmonikus a szívcsakrád működése, akkor a következők jellemzőek rád kiegyensúlyozott mértékben: kiegyensúlyozott önszeretet, mások elfogadása, szeretete, önelfogadás, a szeretet szabad áramoltatása, szeretet elfogadása, kiegyensúlyozottság, öröm és béke mindennel és mindenkivel kapcsolódóan, feltétel nélküli szeretet, odaadás, önzetlenség, a férfi és női energiáink kiegyenlítődve vannak jelen, az univerzális energia szabadon áramlása, tested minden irányába töretlenül áramlik, feltöltve testedet az éltető szeretet erejével.
Ha a fenti tulajdonságok nem jellemeznek, de vágyódsz az elérésükre, akkor Szívcsakrád harmonikus működését, meditációval a szívcsakra harmonizálásával érheted el. A zöld színű, szívcsakra színű párna használatával fokozhatod a szívcsakra működését. A színterápia a szívcsakra megfelelő áramoltatásához a zöld színt alkalmazza, így erősíti meg gyógyító erejét.
Rezgése: 639 Hz
Mantrája: JANG