Brahma lila félhold meditációs párna – Korona csakra

A Brahma lila félhold meditációs párna egyedülállóan minden igényt kielégít. A párna legszélesebb pontján 35cm széles, magassága pedig 12cm. A gyakorlott jógázóknak, és meditálóknak ajánljuk, a párna mérete ideális tartást ad hosszabb meditáláshoz, gyakorlott jógiknak.

11490 Ft

  • 19990 Ft
  • 2990 Ft
  • Ft
  • Meditációs szőnyeg

   Clear
  • Ft
  • Szempárna

   Clear
    • 2500 Ft
    Reset options
  • 0 Ft
  • 1000 Ft
  • 1000 Ft
  • 2500 Ft
  • 1500 Ft
  • 1490 Ft

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

A ChakraLife, Brahma meditációs párna kollekciója egyedülállóan minden igényt kielégít, akár jógázáshoz, akár meditációdhoz keresel kiegészítőt. Minden Brahma párna egy tisztított tönkölypelyvával töltött 100 % pamut cipzáros párnabelsőből, és egy vastag, erős tartású bútorszövetből készült, szintén cipzáros külső párnahuzatból áll. Így, egyben kapható, mert hiszünk abban, hogy ha kész terméket vásárolsz, akkor neked már csak a meditációra kell összpontosítanod.

A Brahma párnacsalád normál méretű félhold párnája 35 cm szélességgel és 12 cm-es magasságával a gyakorlott meditálók, jógázók párnája. Itt már kevésbé számít a testalkat, vagy a magasság, főként a rugalmasság számít. Ha rugalmasabb vagy, már jógázol, vagy meditálsz egy ideje, ha hosszabban tudsz pl. törökülésben, lótuszülésben ülni, akkor ezt a méretű párnát válaszd. Ha tájékozódtál már, és megnézted több oldalon is a párnákat, ez az a méret, amit általában más oldalakon is megtalálsz, és a jógatermekben, meditációs stúdiókban is nagy valószínűséggel ezzel a mérettel találkoztál.

A lila szín a Koronacsakrához tartozó, szanszkrit neve: Sahasrara chakra. Szimbóluma, az ezer szirmú lila lótuszvirág. Ha harmonikus a Koronacsakrád működése, akkor a következők jellemzőek rád kiegyensúlyozott mértékben: türelmes vagy, kiegyensúlyozottan kontrollált, egészséges mértékben ragaszkodó, gondtalan, gyakran érzel örömöt, nagylelkű és energikus vagy, tele életszeretettel, határozott és kiegyensúlyozott vagy, valamint, mély béke és nyugalom jár át általában, tudod, hogy honnan jöttél és hová tartasz, biztos a hovatartozás érzése benned. A koronacsakra az Istennel, Univerzummal való egyesülés, a megvilágosodásra való törekvés csakrája.
Ha a fenti tulajdonságok nem jellemeznek, de vágyódsz az elérésükre, akkor a koronacsakrád harmonikus működését, meditációval a koronacsakra harmonizálásával érheted el. A lila színű, koronacsakra színű párna használatával fokozhatod koronacsakrád helyes működését a színterápia segítségével.
Rezgése: 963 Hz
Mantrája: OGUM SATYAM OM, OGUM SZATTYAM OM

 

Belső huzat

100% pamut

Csakra

Korona

Forma

Félhold

Gyártás helye

Magyarország

Kollekció

Brahma

Szélesség

30cm

Magasság

12cm

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Méret

Normál

Súly

kb. 1kg

Szín

Lila

Töltet

Tönkölypelyva

A külső huzat

A Brahma párnacsalád külső huzatai a 7 főcsakra, plusz a nyolcadik csakra színeiben kaphatóak, valamint 3 kiegészítő színben. A csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”. Csakráid harmonizálásához az általad kiválasztott csakrádhoz tartozó színnel, a színterápia segítségével is hozzájárulsz.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.