Alsó csakrák batikolt szempárna

4990 Ft

    • 2500 Ft

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

Az alsó csakrák batikolt aromaterápiás szempárna bio levendulával és lenmaggal töltve segíti a tökéletes ellazultság állapotának elérését.
A lenmag súlya finom nyomást gyakorol szemedre, mellyel elősegíti a mélyebb relaxációt, és meditációt. Sötétebb közeget teremtve, nem zavarja meg a beszűrődő fény a meditatív állapot elérését.
A levendulából folyamatosan párolgó illóolaja stresszoldó, idegerősítő és nyugtató hatású. Antibakteriális, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő, így fáradt szemre téve, segít a szem regenerációjában.
Illóolaja vérnyomás- és a pulzusszám csökkentő, így segítségével könnyedebb az ellazult állapot elérése egy stresszes, fárasztó nap után.
A levendulával töltött párnák használata azért is előnyös, mert megfelelő mennyiségű illóolajat párologtatnak, nem lehet túladagolni általuk a levendula illóolaját. Hiszen nagy menniségben ellenkező hatásokat érhetünk el vele, felpörget és izgatottá, nyugtalanná tehet.

Belső huzat

100% pamut

Gyártás helye

Magyarország

Töltet

Lenmag

A külső huzat

A Brahma párnacsalád külső huzatai a 7 főcsakra, plusz a nyolcadik csakra színeiben kaphatóak, valamint 3 kiegészítő színben. A csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”. Csakráid harmonizálásához az általad kiválasztott csakrádhoz tartozó színnel, a színterápia segítségével is hozzájárulsz.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.

Ásvány töltet

A bio lenmag töltet mellé 4 féle ásvány keverékét tesszük. A négy féle féldrágakő töltet: ametiszt, aventurin, hegyikristály és rózsakvarc keveréke.
Meditációhoz, relaxációhoz ajánljuk, mert a féldrágakő keverék rezgésének köszönhetően, ellazultabbá, nyugodtabbá válsz.
Úgy állítottuk össze ezt az ásvány keveréket, hogy minden csakrát és szervet harmonizáljon meditáció közben. A hegyikristály, ami az ásványok között az egyik legerősebb erejű kristály, és mind a 7 + 1 csakrát harmonizáló, valamint minden kristály erejét megsokszorozza, jó együttműködő. Erős tisztító hatású, traumákat, blokkokat oldó ásvány. Segít az egyensúly hosszantartó megtartásában. Az ametiszt a korona csakra ásványa, test, lélek, szellem hármas egységének összerendezője.
Egységben tartó és rendező. A rózsakvarc a szívcsakra és a 8. Lélekmező csakra ásványa. Nyugtató és stresszoldó hatású, türelemre tanít. Az aventurin önszeretetre tanít, félelemoldó és pozitív életlátást, optimizmust adó. Nyugtató hatású, a szívcsakra ásványa.
Meditáció, relaxáció, masszázs és energetikai kezelések (pl. Reiki, Access Bars) alatt erősíti az energetikai hatásokat.