Partner program

Jógastúdióknak, Meditációs központoknak, Elvonulóhelyeknek ajánljuk!

A Chakra Life párnacsaládok jógapárnáinak külső huzata egytől-egyig kiváló minőségű bútorszövet, így tapintásuk kellemes, puha, ugyanakkor nagyfokú igénybevételre tervezett. Jó minősége miatt meditációs központok és jógastúdiók, kifejezetten keresik és számos meditációs központban, elvonulóhelyen és jógastúdióban találkozhatsz a párnáinkkal! Egyedi színeket és méreteket is elkészítünk, igényeidnek megfelelően!
Ha meditációs központodba, jógastúdióba, elvonulóhelyedre szeretnél jó minőségű, és egyedi igényeket is kielégítő párnát, vedd fel velünk a kapcsolatot, egyéni kedvezményes ajánlatokért!

Gyerekeknek foglalkozásokhoz, gyerekjógához, valamint óvodáknak, iskoláknak!

A ChakraLife párnák a legjobb társai lesznek gyerekednek is játék közben. Ha földön ülve legózik, társasozik, építőkockázik vagy éppen PS -sel vagy X Box-szal játszik, a ChakraLife párnákon kényelmesen tud ülni, nem fázik fel, a párnák jól szigetelnek alulról, és felveszik a gyermek testének alakját, ergonómiai szempontból ideálisak.
Minden ChakraLife párnacsalád kiváló minőségű bútorszövet huzatból készül, vízlepergetőek és szennytaszítóak, ugyanakkor puhák, és szépek is. A szivárvány minden színében kaphatóak a ChakraLife ülőpárnák gyerekeknek, így minden korban megtalálják a gyerekek, a kedvenc színüket!
Ha iskolának, vagy óvodának keresel jó minőségű és tartós ülőpárnákat, puffokat, babzsákokat foglalkozásokhoz, vedd fel velünk a kapcsolatot egyéni ajánlatokért!

Viszonteladóknak ajánljuk!

Szeretnéd üzletedben a ChakraLife párnákat értékesíteni? Viszonteladói programunk keretében erre is lehetőséged van!
Kérlek, hogy viszenteladói ajánlatunkért keress minket az elérhetőségeinken!

Elérhetőségeink:

Buza Edit
info@chakralife.hu
+36302141447