Chakralife

Kiegészítők

doterra illóolajok

Meditációs szőnyegek

Tönkölypelyva Alvópárnák

Meditációs szőnyeg

Nyugodt kényelem, amely segít a meditációra összpontosítani: Az ChakraLife szőnyeggel teljesen új módon tapasztalhatja meg a meditációt és annak számos előnyét.
A ChakraLife meditációs szőnyegünk puhává és kényelmessé teszi a hosszabb ideig tartó ülést vagy térdelést, lehetővé téve, hogy mélyebben belemerülhessen gyakorlatába, és rövidebb idő alatt nagyobb eredményeket érhessen el.
Huzata levehető és tisztítható

Válaszd a neked megfelelő színt!

doTerra Illóolajok

A doTerra illóolajok 100%-ig természetes anyagokból hidegsajtolással készülnek. A legjobb minőségű olajok segítségével a tökéletes ellazultság állapotát érhetjük el meditáció közben. A különböző olajoknak más-más jótékony hatásuk van. Immunerősítő, nyugtató, tisztító és sok más hatású olaj is megtalálható kínálatunkban.

Tönkölypelyva Alvópárna

A tönkölypelyva alvópárnák a tönkölybúza maghéjjával vannak töltve. Nyugodt, békés éjszakáidat, minden egyes nap kiegyensúlyozott reggelek követik majd. A 100% bio tönkölypelyva töltet, mint az apró kis gömbök peregnek a párna belsejében, így a számodra legoptimálisabban illeszkedik tested, fejed, nyakad alakjához, nem melegszik túl, nem csomósodik össze, és folyamatos kovasav párolgásának köszönhetően természetes nyugtató hatású. A tönkölypelyva alvópárnának, mind a belső, mind a külső huzata 100% sűrű szövésű pamut huzat.