Brahma világoskék szögletes meditációs párna- Torok csakra

A Brahma világoskék szögletes meditációs párna egyedülállóan minden igényt kielégít. A Brahma párnacsalád több méretéből ez az általunk normál méretnek hívott párna 30 x 12 cm-es (normál, mert ez a legáltalánosabb méret) gyakorlott jógázóknak, és meditálóknak ajánljuk, a párna mérete ideális tartást ad hosszabb meditáláshoz, gyakorlott jógiknak.

8990 Ft

  • 19990 Ft
  • 2990 Ft
  • Ft
  • Meditációs szőnyeg

   Clear
  • Ft
  • Szempárna

   Clear
    • 2500 Ft
    Reset options
  • 0 Ft
  • 1490 Ft

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

A ChakraLife, Brahma meditációs párna kollekciója egyedülállóan minden igényt kielégít, akár jógázáshoz, akár meditációdhoz keresel kiegészítőt. Minden Brahma párna egy tisztított tönkölypelyvával töltött 100 % pamut cipzáros párnabelsőből, és egy vastag, erős tartású bútorszövetből készült, szintén cipzáros külső párnahuzatból áll. Így, egyben kapható, mert hiszünk abban, hogy ha kész terméket vásárolsz, akkor neked már csak a meditációra kell összpontosítanod.

A Brahma párnacsalád normál méretű szögletes párnája 30 cm szélességgel és 12 cm-es magasságával a gyakorlott meditálók, jógázók párnája. Itt már kevésbé számít a testalkat, vagy a magasság, főként a rugalmasság számít. Ha rugalmasabb vagy, már jógázol, vagy meditálsz egy ideje, ha hosszabban tudsz pl. törökülésben, lótuszülésben ülni, akkor ezt a méretű párnát válaszd. Ha tájékozódtál már, és megnézted több oldalon is a párnákat, ez az a méret, amit általában más oldalakon is megtalálsz, és a jógatermekben, meditációs stúdiókban is nagy valószínűséggel ezzel a mérettel találkoztál.

A világoskék szín a Torokcsakrához tartozó, szanszkrit neve: Visudha chakra. Szimbóluma, a tizenhat szirmú világoskék, türkiz lótuszvirág. Ha harmonikus a Torokcsakrád működése, akkor a következők jellemzőek rád kiegyensúlyozott mértékben: jó kommunikációs készség, nyitott és nyílt társalgás, őszinteség, önkifejezés, kreativitás, szabadság, szabad szellemiség, testi-, lelki függetlenség, megbízhatóság, önbizalom, lényegi együtthangzás: gondolataid és érzéseid harmóniában vannak.
Ha a fenti tulajdonságok nem jellemeznek, de vágyódsz az elérésükre, akkor Torokcsakrád harmonikus működését, meditációval a torokcsakra harmonizálásával érheted el. A világoskék színű, torokcsakra színű párna használatával fokozhatod a torokcsakra működését. A színterápia a torokcsakra megfelelő áramoltatásához a világoskék színt alkalmazza, így erősíti meg gyógyító erejét.
Rezgése: 741 Hz
Mantrája: HANG, HAM

 

Csakra

Torok

Belső huzat

100% pamut

Forma

Szögletes

Gyártás helye

Magyarország

Kollekció

Brahma

Hosszúság

30cm

Szélesség

30cm

Magasság

12cm

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Méret

Normál

Súly

kb. 1,7kg

Szín

Világoskék

Töltet

Tönkölypelyva

A külső huzat

A Brahma párnacsalád külső huzatai a 7 főcsakra, plusz a nyolcadik csakra színeiben kaphatóak, valamint 3 kiegészítő színben. A csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”. Csakráid harmonizálásához az általad kiválasztott csakrádhoz tartozó színnel, a színterápia segítségével is hozzájárulsz.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.