Brahma nagy narancssárga meditációs párna- Szakrális csakra

A narancssárga Brahma meditációs párna 100% pamut huzatú párnabelsőből és egy magas kopásállóságú prémium bútorszövet külső huzatból áll. Mindkét huzat cipzáros, ezáltal a párna mérete állítható. A külső szövet vízlepergető, szennytaszító. Az esetleges szennyeződések, a szennyeződés után egy mozdulattal letörölhetőek felületéről.

12990 Ft

  • 19990 Ft
  • 2990 Ft
  • Ft
  • Meditációs szőnyeg

   Clear
  • Ft
  • Szempárna

   Clear
    • 2500 Ft
    Reset options
  • 0 Ft
  • 1490 Ft

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

A narancssárga Brahma meditációs párna 100% pamut huzatú párnabelsőből és egy magas kopásállóságú prémium bútorszövet külső huzatból áll. Mindkét huzat cipzáros, ezáltal a párna mérete állítható. A külső szövet vízlepergető, szennytaszító. Az esetleges szennyeződések, a szennyeződés után egy mozdulattal letörölhetőek felületéről. Mindkét huzat töltet nélkül 40 fokon mosható. A narancssárga Brahma meditációs párna tisztított tönkölypelyva töltettel töltött vagy választhatod antiallergén polisztirol gyöngy töltettel is.

A Brahma párnacsalád legnagyobb párnái a piacon egyedüliként 38 cm átmérőjű és 18 cm magas tényleges mérettel rendelkeznek, melyek töltve kicsit nagyobbak is. Ezt a méretű meditációs párnát mindazoknak ajánljuk, akik kötöttebb izomzattal rendelkeznek, vagy magasságuk miatt nehezebben tudnak egy kisebb párnán hosszabb ideig kényelmesen ülni. Ha némi túlsúllyal rendelkezel, vagy kezdő meditálóként, vagy jógás előélet nélkül vágsz bele a meditációba, szintén a nagy méretű Brahma párna lesz a jó választás számodra. Olyan sportolóknak, akik a meditáció segítségével készülnek fel versenyeikre, és/vagy olyan sportot űznek, ahol az izomzat, és az ízület kötöttebbé válik, a Brahma 38 x 18 -as párnáját ajánlom.

A narancssárga szín a szakrális csakrához tartozó, szanszkrit neve: SVADHISTHANA chakra. Szimbóluma a 6 szirmú lótusz, mely hat szirom, a következő tudatállapotokat jelenti: ragaszkodás, könyörtelenség, mindent elpusztító érzés, téveszmék, megvetés, gyanakvás. A lótusz belsejében egy fehér félhold látható. A szakrális csakrát a bűntudat, a félelem és legfőképpen a halálfélelem blokkolja.
Ha harmonikus a szakrális csakrád működése, akkor a következők jellemzőek rád kiegyensúlyozott mértékben: öröm, önérzet, kapcsolatok, tudattalan, tudattalan vágyak, szexualitás, kiegyensúlyozott érzelmek, vállalása, kimutatása, szenvedély, teremtés, teremtő erő, életed teljes megélése, flow-az élet áramlásának megengedése.
Svadhishthana csakra, napfonat csakra Istensége Brahma és Sarasvati. Brahma, aki az univerzum teremtője, Saraswati pedig a tudást jeleníti meg.
Ha a fenti tulajdonságok nem jellemeznek, de vágyódsz az elérésükre, akkor a szakrális csakrád harmonikus működését, meditációval, jógával a szakrális csakra harmonizálásával érheted el. A narancssárga színű, szakrális csakra színű párna használatával fokozhatod a szakrális csakra működését. A színterápia a szakrális csakra megfelelő áramoltatásához a narancssárga színt alkalmazza, így erősíti meg gyógyító erejét.
Rezgése: 417 Hz
Mantrája: VANG, VAM

Méret

Nagy

Kollekció

Brahma

Csakra

Szakrális

Forma

Kerek

Átmérő

38cm

Magasság

18cm

Szín

Narancssárga

Gyártás helye

Magyarország

Súly

kb. 2,5kg

Töltet

Tönkölypelyva

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Belső huzat

100% pamut

A külső huzat

A Brahma párnacsalád külső huzatai a 7 főcsakra, plusz a nyolcadik csakra színeiben kaphatóak, valamint 3 kiegészítő színben. A csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”. Csakráid harmonizálásához az általad kiválasztott csakrádhoz tartozó színnel, a színterápia segítségével is hozzájárulsz.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.