Brahma közepes zöld meditációs párna- Szív csakra

A zöld Brahma meditációs párna 100% pamut huzatú párnabelsőből és egy magas kopásállóságú prémium bútorszövet külső huzatból áll. Mindkét huzat cipzáros, ezáltal a párna mérete állítható. A külső szövet vízlepergető, szennytaszító. Az esetleges szennyeződések, a szennyeződés után egy mozdulattal letörölhetőek felületéről.

11990 Ft

  • 19990 Ft
  • 2990 Ft
  • Ft
  • Meditációs szőnyeg

   Clear
  • Ft
  • Szempárna

   Clear
    • 2500 Ft
    Reset options
  • 0 Ft
  • 1490 Ft

Vízlepergető anyag

Kiváló minőségű bútorszövetből készül a termék, mely vízlepergető hatású.

Gyors kiszállítás

Gyors, ingyenes kiszállítás Magyarország területén.

Kopásálló

Magas kopásállóságának hála évekig megőrzi a minőségét.

A zöld Brahma meditációs párna 100% pamut huzatú párnabelsőből és egy magas kopásállóságú prémium bútorszövet külső huzatból áll. Mindkét huzat cipzáros, ezáltal a párna mérete állítható. A külső szövet vízlepergető, szennytaszító. Az esetleges szennyeződések, a szennyeződés után egy mozdulattal letörölhetőek felületéről. Mindkét huzat töltet nélkül 40 fokon mosható. A zöld Brahma meditációs párna tisztított tönkölypelyva töltettel töltött vagy választhatod antiallergén polisztirol gyöngy töltettel is.

A Brahma párnacsalád közepes méretű párnái 38 cm átmérőjű és 12 cm magasak. Erre a méretű párnára jellemző, hogy az ülőfelülete kissé szélesebb, nagyobb, magassága viszont azt a méretet képviseli, amit már gyakorlottabb jógázók, meditálók kényelmesnek találnak. Akkor ajánlom ezt a párnát, ha szeretsz kényelmesebb ülőfelület ülni, ha az alacsonyabbak közé tartozol (170-175 cm alatti a magasságod), testalkatod, zömökebb, vagy ducibb, de ugyanakkor rugalmas és sportos vagy. Ha kezdő vagy, de a fenti paraméterek jellemzőek rád, akkor ezt a párnát válaszd.

A zöld szín a Szívcsakrához tartozó, szanszkrit neve: Anahata chakra. Szimbóluma, a tizenkét szirmú zöld lótuszvirág, közepén két egymáson keresztben fekvő háromszöggel, mely hatágú csillagot formál, csúcsai felfelé és lefelé mutatnak. A szívcsakra a felsőbb és alsóbb csakrák összekötő csakrája, felfelé és lefelé mutató, minden rajta keresztül válik kézzelfoghatóvá. Ha harmonikus a szívcsakrád működése, akkor a következők jellemzőek rád kiegyensúlyozott mértékben: kiegyensúlyozott önszeretet, mások elfogadása, szeretete, önelfogadás, a szeretet szabad áramoltatása, szeretet elfogadása, kiegyensúlyozottság, öröm és béke mindennel és mindenkivel kapcsolódóan, feltétel nélküli szeretet, odaadás, önzetlenség, a férfi és női energiáink kiegyenlítődve vannak jelen, az univerzális energia szabadon áramlása, tested minden irányába töretlenül áramlik, feltöltve testedet az éltető szeretet erejével.
Ha a fenti tulajdonságok nem jellemeznek, de vágyódsz az elérésükre, akkor Szívcsakrád harmonikus működését, meditációval a szívcsakra harmonizálásával érheted el. A zöld színű, szívcsakra színű párna használatával fokozhatod a szívcsakra működését. A színterápia a szívcsakra megfelelő áramoltatásához a zöld színt alkalmazza, így erősíti meg gyógyító erejét.
Rezgése: 639 Hz
Mantrája: JANG

Méret

Közepes

Kollekció

Brahma

Csakra

Szív

Forma

Kerek

Átmérő

38cm

Magasság

12cm

Szín

Zöld

Gyártás helye

Magyarország

Súly

kb. 2,1kg

Töltet

Tönkölypelyva

Külső huzat

Kiváló minőségű bútorszövet

Belső huzat

100% pamut

A külső huzat

A Brahma párnacsalád külső huzatai a 7 főcsakra, plusz a nyolcadik csakra színeiben kaphatóak, valamint 3 kiegészítő színben. A csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”. Csakráid harmonizálásához az általad kiválasztott csakrádhoz tartozó színnel, a színterápia segítségével is hozzájárulsz.

A párna töltete és a párnabelső

A meditációs párnabelsők vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párnák. A tönkölypelyva töltet, folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A tönkölypelyva jól szigetel, így a párnán hosszasan ülhetünk anélkül, hogy felfáznánk, jól szellőző a guruló pelyvaszemeknek köszönhetően, így nem izzad hozzá a test, kellemes érzetet biztosít. A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.